Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Probleme pentru Real Madrid în deplsarea din Germania! Echipa a fost nevoită să aterizeze pe alt aeroport

Real Madrid Publicat de Vlad Militaru pe 13 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21491529/5/profimedia-0802303153.jpg

Real Madrid o va întâlni pe RB Leipzig în optimile Uefa Champions League, astăzi, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Delegaţia grupării Real Madrid a avut parte de o deplasare plină de evenimente în Germania, pentru meciul cu Leipzig, din Liga Campionilor, de la schimbarea aeroportului, până la un accident rutier în care a fost implicat autocarul madrilenilor.

"Sosirea delegaţiei Real Madrid în Germania a fost plină de evenimente de la început până la sfârşit. În primul rând, echipa a aterizat la Erfurt, în loc de Leipzig, din cauza unei greve la aeroport, urmată de un accident pe şosea.

Bild relatează că, în timpul deplasării echipei spaniole spre destinaţie, o Toyota Avensis albă s-a izbit de autocarul lor. Şoferul maşinii imortaliza momentul când şi-a pierdut concentrarea şi a sfârşit prin a provoca un accident care s-a soldat cu pagube în valoare de 3.000 de euro pentru Toyota. Autobuzul madrilen, în schimb, a scăpat neavariat din incident", a notat cotidianul AS.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele