Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Radu Drăguşin a dat cărţile pe faţă după ce a jucat o repriză întreagă cu Aston Villa: ”Mi-a fost dor să joc!”

Stranieri Publicat pe 10 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21519674/1/dragusin.jpg

Echipa engleză Tottenham a dispus duminică, în deplasare, scor 4-0, de gruparea Aston Villa, într-un meci al etapei a 28-a din Premier League. Radu Drăguşin a jucat aproape întreaga repriză secundă.

După o primă repriză fără ocazii şi fără goluri, Ange Postecoglou a fost nevoit să schimbe în apărare, după accidentarea lui Micky van de Ven. A intrat în joc Radu Drăguşin, din minutul 49, iar fundaşul român a primit şi un cartonaş galben, în minutul 61, pentru un fault.

Oaspeţii au rezolvat meciul în doar trei minute. James Maddison a deschis scorul în minutul 50, din pasa lui Pape Sarr, apoi a venit rândul lui Brennan Johnson să înscrie, cu asisst de la Son Heng-Min.

Gazdele au rămas în zece din minutul 65, după eliminarea lui John McGinn, la faultul asupra lui Destiny Udogie. Tottenham a mai marcat de două ori în prelungiri. Mai întâi a făcut-o Son, în minutul 90+1, pentru ca Timo Werner să stabilească rezultatul final, în minutul 90+4.

După ce a jucat o repriză întreagă pentru Spurs, fanii londonezilor au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Radu Drăguşin. Suporterii sunt foarte încântaţi de achiziţia făcută de club. 

Radu Drăguşin a oferit şi câteva declaraţii după ce a jucat pentru londonezi. El este fericit că a jucat şi speră să primească şi mai multe şanse în viitor. 

”Mi-a fost dor să joc!”

”Sunt foarte fericit că am câştigat aici. Era foarte important pentru noi să luăm cele 3 puncte aici.Ei au jucat foarte bine, dar au luat acel cartonaş roşu şi asta a fost o mare problemă pentru ei. Nu au mai putut să ne pună nicio problemă apoi, iar noi am dominat.

Eu m-am simţit foarte bine, mi-a fost dor să joc. Abia aştept următoarele meciuri. Am avut un ritm foarte bun şi sper să mai joc de acum înainte multe meciuri.

Suntem pe drumul nostru. Vrem să jucăm un fotbal foarte bun. Oamenii de la club m-au primit foarte bine şi pot spune că deja mă simt ca acasă”, a spus Radu Drăguşin, la finalul meciului cu Aston Villa.

În clasament, cele două formaţii sunt vecine. Tottenham a ajuns pe locul 5, cu 53 de puncte, iar Aston Villa este cu un loc mai sus, pe 4, cu 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele