Ultima oră
Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă Răzvan Lucescu e campion în Grecia! PAOK obţine dramatic titlul în ultima etapă
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Petrila înscrie cu un şut perfect plasat VIDEO | Rapid - FCSB 2-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Petrila înscrie cu un şut perfect plasat
Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul

Englezii au dat verdictul după un nou meci integralist pentru Drăguşin: ”Este primul jucător din acest an care a avut inteligenţa necesară să facă asta!”. Ce notă a primit românul
VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră VIDEO | Alexander Zverev a câştigat la Roma al 6-lea trofeu Masters din carieră
VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final VIDEO | Inter - Lazio 1-1. Campioana Italiei a salvat remiza pe final
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Radu Drăguşin, încurajat de o legendă din Premier League, după titularizarea de coşmar cu Fulham: "Va dovedi cât de bun este ca jucător!"

Stranieri Publicat pe 17 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21527048/1/profimedia-0857385577.jpg

Radu Drăguşin a fost titularizat pentru prima dată la Tottenham în acest sezon, însă formaţia sa a pierdut categoric pe terenul lui Fulham, scor 3-0, un meci pe care internaţionalul român trebuie să îl uite cât mai repede.

Fostul star al lui Liverpool l-a sfătuit pe Drăguşin

Robbie Fowler, fostul mare atacant al lui Liverpool, l-a sfătuit pe Radu Drăguşin şi este convins că fundaşul român va continua să crească de la meci la meci.

”Ştiu câte ceva despre fotbalul românesc dar nu pretind că ştiu totul. Urmăresc fotbalul de peste tot în lume, îmi place fotbalul, şi România a fost grozavă la acest capitol. Ştiu că Drăguşin joacă în Premier League acum, ştiu câte ceva.

Nu am văzut meciul lui de debut ca titular, eram pe drum spre România. Cred că orice jucător care evoluează în Premier League, cu orice echipă ar semna, este un fotbalist bun. Ieri (n.r. – sâmbătă), Tottenham nu a avut o evoluţie foarte bună şi probabil că fanii români nu au fost încântaţi de asta.

Dar eu ştiu că asta se întâmplă în Premier League, ştiu că sunt momente pe care fanii îşi doresc să le vadă, îşi doresc să vadă evoluţii mai bune, dar sunt convins că vor avea parte de evoluţii mai bune pe parcursul sezonului, în care va dovedi cât de bun este ca jucător”, a declarat Fowler.

Robbie Fowler ştie ce trebuie să facă Radu Drăguşin pentru a găsi cheia succesului

Legendarul fotbalist al cormoranilor este de părere că antrenamentele şi sacrificiile reprezintă singura cale prin care un tânăr jucător poate face faţă în Premier League.

”Succesul unui tânăr fotbalist este antrenamentul, indiferent de mediul din care provii sau de cultura din care vii. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât devii mai bun. Totodată trebuie să îi asculţi şi pe coechipierii tăi, dar să ţii cont şi de locul din care provii.

Practic trebuie să te pregăteşti aşa cum trebuie, să te dedici şi să sacrifici foarte multe. În meseria asta trebuie să fii determinat, eu întotdeauna mi-am dorit să fiu foarte bun în tot ceea ce am făcut”, a încheiat britanicul.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele