Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Reacţia lui Stefano Pioli după AC Milan - Inter 0-2: ”Asta trebuie să facem şi în retur”

AC Milan Publicat pe 11 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38292/21121257/1/fb-fiorentina.jpg

Antrenorul echipei AC Milan, Stefano Pioli, şi-a îndemnat jucătorii să creadă în ei în manşa secundă a semifinalei Ligii Campionilor cu Inter Milano, în ciuda înfrângerii de miercuri cu 2-0.

"Inter a jucat mai bine decât noi în prima repriză şi a reuşit să marcheze două goluri. Jucătorii mei au jucat mai bine în a doua repriză, dar nu am reuşit să marcăm. Acesta este fotbalul la acest nivel. Inter a avut mai multă calitate şi eficienţă în prima repriză, iar noi am făcut prea multe greşeli.

Inter a marcat din primul lor corner şi a trebuit să fim mai atenţi la al doilea gol. Jocul a devenit foarte complicat, asta e sigur, luând două goluri în douăsprezece minute. A devenit dificil din punct de vedere tactic şi mental, dar jucătorii au avut o reacţie foarte bună. Asta trebuie să facem şi în retur.

Este clar că ne-am dorit un rezultat diferit, dar trebuie să credem şi, evident, vom încerca să ne descurcăm mai bine în retur!", a spus Pioli.

Inter Milano a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-0, formaţia AC Milan, în prima manşă a semifinalelor Ligii Campionilor. Returul are loc săptămâna viitoare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

AC Milan

Ultimele articole Toate articolele