Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Real Madrid a anunţat revenirea lui Brahim Diaz. Spaniolul a fost împrumutat la AC Milan sezonul trecut

Real Madrid Publicat pe 10 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38288/21222939/1/brazim-diaz.jpg

Real Madrid a făcut publică revenirea unui mijlocaş ofensiv pe care sezonul trecut l-a împrumutat în Italia, la AC Milan. Spaniolii au emis un comunicat pe placul fanilor, sâmbătă, 10 iunie, anume că jucătorul de atac Brahim Diaz va îmbrăca din nou tricoul multiplei câştigătoare a Ligii Campionilor din stagiunea care vine.

Brahim Diaz, în vârstă de 23 de ani, a fost cedat sub formă de împrumut la AC Milan în vara trecută, până în luna iunie 2023, iar Real Madrid nu pare dispusă să renunţe la el. Spaniolul şi clubul mai au contract până în vara lui 2025.

În stagiunea trecută, în tricoul Milanului, Diaz nu a avut însă statistici prea bune, doar şapte goluri şi şapte pase decisive în 45 de partide.

În trecut, Diaz a mai jucat pentru Manchester City la nivel de profesionişti. La Real Madrid a ajuns în ianuarie 2019, chiar de la ”cetăţeni”, pentru 17 milioane de euro.

Benzema şi-a luat adio de la Real Madrid. ”A fost o călătorie minunată în viaţa mea”

Karim Benzema şi Real Madrid s-au despărţit. Marţi, clubul spaniol a organizat un "act instituţional de omagiu şi despărţire" în onoarea atacantului său francez, care pleacă după 14 sezoane la Madrid. Zeci de persoane, printre care şi coechipieri ai lui Benzema, au asistat la ceremonia care a durat aproximativ douăzeci de minute.

Un videoclip omagial a fost difuzat înainte ca Florentino Pérez, preşedintele istoric al Realului, să ţină un discurs. A fost "o zi foarte dificilă" pentru tehnicianul de 76 de ani, care a lăudat "magia unui fotbalist precum Karim", sub privirile lui Thibaut Courtois, Luka Modric şi Lucas Vazquez.

"Ai devenit unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Te-am văzut făcând lucruri incredibile cu tricoul nostru în toată lumea. Şi asta nu va fi uitat niciodată de niciun madrilen. Suntem cu toţii foarte mândri de tine", a spus Pérez, înainte de a-i da cuvântul lui Benzema.

Fostul jucător de la Lyon, care a ajuns la Real la vârsta de 21 de ani, şi-a amintit de întâlnirea cu Pérez. "Mi-am spus că el a fost omul care i-a adus pe Ronaldo şi Zidane", a râs Benzema, care spune că a "savurat ca un copil" fiecare victorie şi fiecare dintre cele 25 de trofee pe care le-a câştigat la Madrid.

"Este dificil să vorbeşti cu atâta emoţie, dar am vrut să le mulţumesc celor de la Real Madrid şi coechipierilor mei", a spus câştigătorul Balonului de Aur 2022. "A fost o călătorie minunată în viaţa mea. Am avut norocul de a-mi îndeplini visul din copilărie". Fără a spune mai multe despre viitorul său, Benzema a declarat că a venit "timpul să plec şi să trăiesc o altă poveste". "Am semnat pentru Madrid şi am vrut să mă retrag aici, dar nu a fost aşa", a deplâns el discret.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Real Madrid

Ultimele articole Toate articolele