Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Revenire de senzaţie la FCSB! Gigi Becali a făcut anunţul: „Sunt şanse mari. 90%”

FCSB Publicat pe 9 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21585460/1/fcsb-fc-voluntari-play-off-liga-1-casa-pariurilor-14-05-2022.jpg

Florin Tănase a plecat de la formaţia bucureşteană în 2022, când a semnat cu echipa din Arabia Saudită, Al-Jazira, iar în prezent este jucătorul celor de la Al-Akhdoud.

Acum ceva timp, Gigi Becali a anunţat că îşi doreşte să îl aducă înapoi  la FCSB pe Florin Tănase, care a îmbrăcat tricoul roş-albaştrilor timp de 7 sezoane.

În cadrul unor declaraţii date la palatul din Pipera, finanţatorul roş-albaştrilor a fost întrebat despre posibilitatea ca Florin Tănase să revină la FCSB şi a dat un răspuns din care rezultă că au fost discuţiile dintre FCSB şi Florin Tănase sunt avansate.

”Vor fi şase-şapte transferuri. Sunt şanse mari să revină Tănase. 90% se întoarce Tănase, las 10% că depinde dacă îşi găseşte altceva mai bun”, a declarat Gigi Becali.

Un atacant trecut pe la Juventus poate ajunge la FCSB

Potrivit AS.ro, Arnel Jakupovic, fotbalisul în vârstă de 25 de ani de la Maribor, i-a fost propus lui Gigi Becali pentru a semna cu FCSB. Finanţatorul „roş-albaştrilor” ar urma să plătească 1.2 milioane de euro pentru trannsferul vârfului austriac.

Jakupovic este cel mai bun marcator din prima ligă din Slovenia, având 21 de goluri şi 3 pase decisive în acest sezon în toate competiţiile. Atacantul lui Maribor a mai trecut de-a lungul carierei sale pe la echipe precum Domzale (Slovenia), Sturm Graz (Austria), iar junioratul l-a făcut la cluburi mari precum Juventus, Empoli sau Middlesbrough.

Jakupovic are selecţii în toate naţionalele de tineret ale Austriei. Pentru naţionala U21 a marcat 6 goluri în 16 meciuri jucate. Are dublă cetăţenie, austriacă şi bosniacă. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele