Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Revine Gabi Tamaş în Superliga? ”Am o relaţie foarte strânsă de prietenie”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21501712/1/tamas.jpg

Gabi Tamaş a comentat scurt posibilitatea de a reveni la Dinamo, în calitate de director sportiv.

Fostul fundaş, recent retras din calitatea de fotbalist, a punctat faptul că are o relaţie strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu, însă nu a dorit să ofere prea multe detalii cu privire la acest subiect.

„Nu vreau să comentez acest subiect. Am o relaţie foarte strânsă de prietenie cu Andrei Nicolescu şi nu ştiu ce va fi în viitor”, a declarat Tamaş, pentru iAMsport.ro.

Gabi Tamaş s-a retras din activitatea de fotbalist în 2023, în timp ce evolua pentru formaţia din liga secundă, Concordia Chiajna.

Dinamo este în căutarea unoi nou director sportiv, după ce Gabriel Glăvan a părăsit funcţia la finalul anului trecut. Conducerea câinilor caută un înlocuitor pentru funcţia de director sportiv şi se pare că oficialii clubului l-ar vrea pe Gabi Tamaş.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele