Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Romelu Lukaku s-a accidentat din nou, dar are şanse mari să fie apt pentru Cupa Mondială din Qatar

Inter Publicat pe 31 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/20905058/1/profimedia-0733529566.jpg

Atacantul belgian de la Internazionale Milano, Romelu Lukaku, a suferit o ”entorsă la coapsa stângă” la mai puţin de o săptămână după revenirea în competiţie, a anunţat, luni, clubul din Serie A.

El a mai fost accidentat şi a stat departe de teren de la sfârşitul lunii august.

Jucătorul de 29 de ani va trebui ”reevaluat în zilele următoare”, potrivit clubului său: deocamdată prezenţa sa la Cupa Mondială din Qatar nu este pusă sub semnul întrebării.

Din cauza accidentării, Lukaku va rata marţi întâlnirea lui Inter cu Bayern Munchen din Grupa C a Ligii Campionilor. Sunt şanse ca el să nu poată juca nici în meciul de duminică împotriva lui Juventus.

Miercuri, Lukaku a revenit, înscriind în victoria cu 4-0 în faţa celor de la Viktoria Plzen, care a calificat Inter în optimile Ligii Campionilor.

Lukaku a marcat patru goluri la Cupa Mondială din Rusia 2018, în care Belgia a ocupat locul trei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Inter

Ultimele articole Toate articolele