Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

S-a aflat ce s-a întâmplat în vestiarul Universităţii Cluj! ”Am vorbit cu toată lumea”

U Cluj Publicat de Tudor Moisa pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38242/21494902/1/csa-steaua-universitatea-cluj-cupa-romaniei-betano-28-09-2023.jpg

Universitatea Craiova a remizat pe teren propriu, scor 2-2, cu Universitatea Cluj, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii, în care oaspeţii au fost conduşi cu 2-0.

La flash-interviu, Dan Nistor a oferit o declaraţie incredibilă. După ce a spus că echipa sa nu a existat în prima repriză, acesta a transmis că s-a luat la bătaie cu Alexandru Chipciu în vestiar, la pauza meciului.

Alex Chipciu a reacţionat după declraţia oferită şi a spus că totul a fost o glumă. Ulterior, au apărut în presă informaţii din care reieşea că a existat un conflict, declanşat de vorbele dure pe care Ioan Ovidiu Sabău le-a adresat jucătorilor.

Acum, Radu Constantea a încercat să facă lumină. Preşedintele Universităţii Cluj a explicat ce s-a întâmplat, dar insistă că nu există vreo problemă în interiorul lotului.

”Cred c-a fost o glumă, sunt prieteni (n.r. Nistor şi Chipciu). Au fost anumite discuţii, Neluţu Sabău a folosit cuvinte mai dure şi s-or fi văzut ulterior. Am vorbit cu toată lumea, n-a fost nicio problemă.”, a spus Constantea, conform Digisport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

U Cluj

Ultimele articole Toate articolele