Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

S-a luat o decizie foarte importantă cu o zi înainte de marele derby Dortmund – Bayern! Anunţul oficial al gazdelor

Bundesliga Publicat de Răzvan Cîrceag pe 3 dec 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38119/20490933/1/profimedia-0646170907.jpg

Clasicul Germaniei, Borussia Dortmund – Bayern Munchen, se vede de la 19:30 pe Look Sport +Look 4K şi pe platforma PrimaPlay.ro! Derby-ul poate schimba şi liderul în cazul unui succes al gazdelor şi se dispută în etapa a 14-a. 

Marele derby ar fi riscat să se dispute cu porţile închise, fără spectatori, dar în cele din urmă accesul a fost permis. 

„Din cauza situaţiei sanitare actuale, autorităţile federale şi naţionale au convenit joi ca numărul spectatorilor de pe stadioane să fie limitat la o treime din capacitatea totală a arenei şi la un număr maxim de 15.000 de spectatori", au notat cei de la Borussia pe site-ul oficial. 

Avansul lui Bayern Munchen în fruntea clasamentului e de numai un punct, 31 vs. 30. Campioana Germaniei a făcut un pas greşit acum două runde, 1-2 cu Augsburg, astfel că Borussia s-a apropiat. Ultimul meci direct dintre ele două, din august, s-a terminat cu succesul lui Bayern, în deplasare, scor 3-1. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Bundesliga

Ultimele articole Toate articolele