Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Se anunţă nebunie pe Arena Naţională la derby-ul FCSB - CFR Cluj! „Roş-albaştri” vor să bată recordul de audienţă all-time

FCSB Publicat pe 8 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21584404/1/fcsb-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-27-04-2024.jpg

FCSB o întâlneşte pe CFR Cluj, sâmbătă, de la ora 20:00, într-un meci ce face parte din cadrul etapei cu numărul 9 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

  • Toate golurile şi fazele importante din Superliga pot fi urmărite în format LIVE VIDEO la PrimaSport.ro

„Roş-albaştri” vor să doboare recordul de audienţă

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon, iar interesul fanilor pentru acest duel este imens. Suporterii „roş-albaştrilor” au luat cu asalt „Arena Naţională”, iar până la ora actuală s-au vândut 49.000 de bilete, conform Fanatik.

La casele de bilete se vor mai găsi câteva mii de bilete, în timp ce în mediul online mai sunt disponibile aproximativ 800 de bilete. În acest context,  există şanse ca recordul all-time de asistenţă pe Arena Naţională să fie doborât.

Conducerea şi fanii campioanei speră că vor bate recordul all-time înregistrat pe cel mai mare stadion al ţării, care a fost înregistrat la România - Olanda, în preliminariile Cupei Mondiale din 2014. La acea partidă au asistat nu mai puţin de 53.329 spectatori.

Unde vor sta suporterii ardeleni la meciul cu FCSB

Pentru a evita zonele tampon, care de obicei ocupă câteva mii de locuri, conducerea formaţiei bucureştene a luat o decizie fără precedent. Mihai Stoica a declarat că fanii CFR-ului vor sta la VIP.

"Ne paşte un record, pentru că nu va mai exista zonă tampon. Va fi foarte, foarte mică, pentru că vor fi puţini suporteri de la CFR şi îi vom pune în nişte condiţii speciale, la VIP, ca să putem folosi şi peluza cealaltă. Va fi o scenografie grandioasă, zic eu", a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele