Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Sepsi exclude un jucător pentru că a condus băut. ”Am primit dovada de la poliţie, iar lucrurile sunt clare”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 27 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21441984/1/sep.jpg

Sepsi Sfântu Gheorghe renunţă la mijlocaşul Francisco Junior (31 de ani). Fotbalistul din Guineea-Bissau a fost prins de poliţie sub influenţa alcoolului la volan.

Patronul Laszlo Dioszegi a declarat că nu tolerează asemenea situaţia, iar după ce a primit dovezile, a decis să renunţe la Francisco Junior.

”Vreau să vă comunic un lucru foarte important, legat de un jucător de-ai noştri. Tocmai am primit dovada de la poliţie, iar lucrurile sunt clare. Junior a fost prins conducând băut. Din acest moment vă spun că noi nu dorim să mai continuăm contractul cu acest jucător. Noi cei de la Sepsi nu toleram aşa ceva.

Iar acum, după ce am primit şi dovada clară de la poliţie, dorim să reziliem contractul cu Junior. Sper să înţeleagă şi să accepte rezilierea pe cale amiabilă a contractului cu noi. Oricum, el nu e trecut de noi pe lista celor care vor merge în cantonament în Antalya.

Dacă nu înţelege să rezilieze pe cale amiabilă, tot vom găsi o soluţie de rupere a contractului cu el. A fost prins conducând la volan după ora 1 noaptea. Vă repet: nu acceptam aşa ceva la Sepsi, iar noi vrem să reziliem contractul cu acest fotbalist”,
a spus patronul lui Sepsi, pentru ProSport.

Mijlocaşul a venit la covăsneni în vara lui 2022, de la Gaz Metan Mediaş, acolo unde a jucat din anul 2020.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele