Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Sepsi s-a despărţit de Francisco Junior şi l-a împrumuutat pe Niczuly Rajmund la alt club

Sepsi OSK Publicat pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21492513/1/sepsi-osk-sfantu-gheorghe-farul-constanta-play-off-superliga-superbet-29-04-2023-3.jpg

Clubul Sepsi Sfântu Gheorghe a anunţat, miercurii, că s-a despărţit de mijlocaşul Francisco Junior.

Contractul a fost reziliat de comun acord între cele două părţi. Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani juca din vara anului 2022 la Sfântu Gheorghe.

Pe de altă parte, Sepsi OSK a ajuns la un acord cu CSM Focşani pentru împrumutul jucătorului Niczuly Rajmund. Astfel, portarul în vârstă de 19 ani va evolua până la finalul sezonului la Focşani pentru a avea mai multe şanse să joace.

Laszlo Dioszegi a ieşit în faţă după ce Sepsi a pierdut în faţa FCSB-ului

FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi, într-un meci din etapa a 25-a a Superligii. Golul a fost marcat de Băluţă în minutul 16.

La finalul meciului, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a oferit mai multe declaraţii. Finanţatorul echipei covăsnene a fost dezamăgit de jocul echipei din a doua repriză. El susţine că echipa lui ar mai avea nevoie de un atacant.

”Am jucat timoraţi, ne-a fost teamă de FCSB. Puteam să obţinem un rezultat surprizător, din păcate, nu am reuşit. Nu am mai avut condiţie fizică şi nu a avut cine să bage mingea în poartă. Asta am văzut. Eu aşa am spus, că FCSB o să câştige campionatul. Dar, cum a jucat astăzi, o să aibă de furcă cu Rapidul.

Nu mi-a plăcut deloc repriza a doua. E o luptă aprigă, acum am ieşit din play-off. Mai avem 5 partide, trebuie să jucăm fotbal. Lipseşte Ştefănescu, dar asta e. N-am ce să-i reproşez antrenorului, a făcut tot ce a ţinut de el. Poate schimbările trebuiau făcute mai devreme, dar nu e treaba mea. Aşa am văzut eu, cred că trebuia mai multă prospeţime.

După ultimele meciuri, cred că ne-ar mai trebui un atacant, nu vrea mingea să intre în poartă. Safranko s-a zbătut. Rar am văzut un FCSB jucând foarte lent, ca să nu spun trăgând de timp”, a declarat Dioszegi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele