Ultima oră
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV

Situaţie complicată pentru un tehnician! Ar putea fi înlocuit după această etapă

FC Voluntari Publicat de Daian Cutu pe 4 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21371613/1/liga-1.jpg

Astăzi, de la ora 15:00, "U" Cluj întâlneşte FC Voluntari. Partida este în direct pe Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Ardelenii trec printr-o formă foarte bună şi au ajuns la şase meciuri consecutive, în Superligă, fără înfrângere. "U" Cluj se află pe locul 8 după 14 etape, cu 19 puncte.

De cealaltă parte, Voluntari nu a mai câştigat în Superligă de 3 luni! Ultima dată se întâmpla în etapa a patra, împotriva Rapid-ului. Ilfovenii se află pe locul 14, cu 13 puncte acumulate.

Pentru ilfovenii partida are o miză foarte importantă. Cei de la DigiSport scriu că în cazul unui rezultat negativ, Ilie Poenaru ar putea fi înlocuit de pe banca tehnică. Două nume sunt vehiculate pe lista de înlocuitori: Claudiu Niculescu (47 de ani) şi Nicolae Dică (43 de ani).

Ardelenii sunt favoriţi şi din prisma partidelor directe. "U" Cluj a câştigat două din cele trei întâlniri de până acum, după ce primul duel s-a terminat nedecis, 0-0.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele