Ultima oră
VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start VIDEO | Rapid - FCSB 0-0, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul orgoliilor pe Giuleşti. Echipele de start
Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”

Dumitru Dragomir ştie ce transfer trebuie să facă Becali la FCSB. Surpriză mare: ”Piticul ăsta e cel mai bun!”
VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool VIDEO | Emoţie la cote înalte pe Anfield! Jurgen Klopp, ultima reprezentaţie la Liverpool
VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând VIDEO | Manchester City nu s-a încurcat în ultima etapă şi e campioană pentru a patra oară la rând
Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3” Vivi Răchită. mesaj pentru Gigi Becali! ”FCSB va termina pe 3”
A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager A marcat pentru FCSB în Liga Campionilor şi acum a cucerit titlul în fotbalul feminin, din postura de manager

Şoc în lumea fotbalului! Manchester City ar putea să nu participe în ediţia următoare de Champions League

Champions League Publicat de Tudor Moisa pe 8 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38107/21486176/2/profimedia-0782738261.jpg

Girona face un sezon incredibil în La Liga. După 23 de etape, formaţia antrenată de Michel este pe poziţia a doua, la doar două puncte de liderul Real Madrid.

Cum diferenţa dintre Girona şi Athletic Bilbao, prima echipă din afara locurilor de Champions League, este de 11 puncte, devine tot mai posibil ca revelaţia fotbalului spaniol să participe în cea mai prestigioasă competiţie la nivelul echipelor de club.

Totuşi, există o mare problemă, atât pentru Girona cât şi pentru Manchester City. Girona este una din cele 13 cluburi deţinute de The City Group (CFG), entitatea având acţiuni de 47% la formaţia catalană. 

The City Group o deţine şi pe Manchester City, iar două echipe care au acelaşi grup de investitori nu pot participa în Champions League. Dacă conducerea nu va lua decizia de a vinde acţiunile pe care le are la una din cele două formaţii, atunci una din ele nu va putea juca în următorul sezon de Liga Campionilor.

Dacă acum s-ar termina actuala stagiune, Girona ar fi cea lăsată afară, dar situaţia se poate schmba de la etapă la etapă! Concret, dacă problema nu este rezolvată, clubul care termină pe poziţia mai bună în clasament ar urma să participe în Champions League. Girona este pe 2 în La Liga, aceeaşi poziţie pe care Manchester City o ocupă în Premier League. Dacă cele două echipe vor termina pe acelaşi loc la finalul sezonului, atunci formaţia din campionatul mai bine clasat în ierarhia UEFA ar urma să primească dreptul de a juca în Champions League. Într-o astfel de situaţia, Manchester City ar avea câştig de cauză, Premier League fiind pe primul loc în clasamentul UEFA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri