Ultima oră
Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab” Iosif Rotariu a luat în derâdere titlul câştigat de FCSB! ”Mi s-a părut slab”
”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul ”Au existat deja contacte cu anturajul jucătorului”. Ionuţ Radu, pe punctul să schimbe clubul
O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare” O echipă cu pretenţii din Liga 2 va avea drept de promovare din sezonul viitor! ”Vom primi CIS-ul săptămâna viitoare”
Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza” Fundaşul cu care FCSB va da lovitura. ”Mutarea se poate realiza”
Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic Dan Şucu i-a pregătit lui Neil Lennon un salariu astronomic
Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă” Thomas Tuchel şi-a confirmat plecarea de la Bayern Munchen. “Este ultima mea conferinţă de presă”

Şoc la Rapid! Daniel Niculae şi-a dat demisia

Rapid Publicat de Tudor Moisa pe 30 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21576341/1/nic-2.jpg

Şoc la Rapid! Daniel Niculae nu va mai fi preşedintele formaţiei din Giuleşti.

Fostul jucător a luat decizia îniantea meciului cu Universitatea Craiova.

Totuşi, Daniel Niculae va mai rămâne în funcţie până la vară. Motivul care a stat la baza deciziei ar fi faptul că Niculae nu vrea să tulbure apele în cadrul echipei, având în vedere forma prin care trece Rapid şi procesul prin care trece fostul atacant.

“Daniel Niculae a hotărât ca în această vară să plece de la Rapid, să îşi dea demisia. Nu ştiu dacă va fi întors sau nu va fi întors. A luat o decizie dură, tranşantă, cu câteva zile înaintea meciului cu Craiova.

După eşecul din Giuleşti se pare că decizia lui este definitivă. Daniel Niculae va pleca din postul de preşedinte al Rapidului, dar la vară. Nu vrea să tulbure apele, să adâncească şi mai mult criza. 

Nu vrea să tulbure apele acum, dar la finalul sezonului, Daniel Niculae este istorie la Rapid. Este, în primul rând, decizia lui. Nu ştiu dacă domnul Şucu şi domnul Angelescu vor încerca să îl întoarcă.

Dar, Daniel Niculae a luat decizia, le-a spus şi prietenilor apropiaţi, iar din vară nu va mai fi la Rapid. S-a plâns celor din jur că nu mai simte susţinere din partea acţionarilor.

Vom vedea ce se va întâmpla, mai sunt încă trei săptămâni, oamenii se mai răzgândesc. Dar acum asta este informaţia. Daniel Niculae se va despărţi de Rapid şi va pleca pe un alt drum. Vedem zilele următoare”, a dezvăluit Horia Ivanovici, conform Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele