Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

Spaniolii, sceptici cu privire la Ianis Hagi

Stranieri Publicat de Tudor Moisa pe 5 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/21513565/1/ianis-hagi-alaves-1.jpg

Deportivo Alaves a fost învinsă, scor 1-0, de Osasuna, luni seară.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 76, reuşita fiind semnată de Budimir.

În minutul 86, Ianis Hagi a intrat pe teren, după ce în precedentele două partide a fost rezervă neutilizată. Românul nu a ieşit în evidenţă cu nimic, iar spaniolii sunt sceptici cu privire la şansele acestuia de a se impune la Alaves.

"L-a înlocuit pe Rioja în ultima parte a meciului şi abia a putut să-şi arate abilităţile. Asta s-a văzut. Va fi foarte greu să-şi găsească un loc în partea a doua a sezonului", au scris cei de la Noticias de Alava.

Ajuns în vară la Alaves, sub formă de împrumut de la Rangers, Ianis Hagi a bifat în La Liga 17 partide. Niciun gol, o pasă de gol şi două cartonaşe galbene sunt realizările lui Ianis în acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele