Ultima oră
Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul” Constantin Schumacher, optimist după primul succes în play-off. ”Pregătim barajul”
Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open Iga Swiatek, al doilea an consecutiv în finală la Madrid Open
”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace! ”Nu m-am dus în România ca să rămân aici”. Siyabonga Ngezana a anunţat unde vrea să joace!
”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit ”Am fost sub orice critică”. Csikszereda e aproape OUT din lupta pentru promovarea directă! Robert Ilyes, foarte dezamăgit
Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen Numele sonor care a refuzat banca tehnică a celor de la Bayern Munchen
Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims Antrenorul Will Still a părăsit clubul Stade de Reims

Spectacolul Lord of the Dance se pregăteşte de o nouă sală plină pe 21 mai, la Bucureşti

Special Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21564185/1/lord-of-the-dance-1125-2.jpg

Pe 21 Mai, Sala Palatului se pregăteşte să găzduiască una dintre cele mai apreciate şi longevive trupe de dans din lume. Lord of the Dance revine la Bucureşti cu un spectacol impresionant, intitulat „Lifetime of Standing Ovations”, la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut. Pentru iubitorii de dans şi spectacol, acesta este unul dintre evenimentele de neratat al anului 2024.

De-a lungul anilor, Lord of the Dance, creat de celebrul dansator şi coregraf Michael Flatley, a cucerit inimile a milioane de spectatori din întreaga lume şi i-a adus lui Michael un loc bine meritat în Cartea Recordurilor. Michael Flatley şi-a făcut un debut memorabil la Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, iar de atunci a devenit un adevărat simbol al dansului irlandez. Lord of the Dance a debutat în 1996 pe scena din Dublin, Irlanda, fiind considerat o revelaţie datorită combinaţiei sale de muzică tradiţională irlandeză şi tehnici moderne de dans, îmbogăţite cu elemente teatrale şi narative. Coregrafia inovatoare a lui Flatley, care includea ritmuri rapide şi mişcări sincronizate perfect, a stabilit un nou standard în spectacolele de dans. Elementele de noutate nu s-au limitat doar la dans, ci şi la efectele vizuale şi tehnologia folosită pe scenă, transformând fiecare spectacol într-o experienţă captivantă şi dinamică pentru public.

Succesul iniţial al trupei a fost urmat rapid de turnee internaţionale, spectacole sold-out şi apariţii televizate care au consolidat statutul de fenomen global. Povestea spusă prin dans, lupta între bine şi rău, au avut un ecou profund la audienţe de diferite vârste şi culturi, demonstrând universalitatea şi atemporalitatea artei sale.

Mai mult decât un simplu spectacol de dans, noul turneu - „Lifetime of Standing Ovations” - se defineşte ca o experienţă artistică completă, în care cele mai moderne tehnologii sunt utilizate pentru a crea efecte vizuale spectaculoase. Dinamica energiei dansului irlandez se îmbină armonios cu o narativă profundă şi o senzualitate unică, oferind o experienţă imersivă.

Deşi Michael Flatley s-a retras de pe scenă în 2016, spiritul său rămâne esenţial pentru producţie, el continuând să îşi asume rolurile de creator, producător şi coregraf. Sub îndrumarea sa, spectacolul atinge noi culmi ale excelenţei artistice, aducând împreună tradiţia şi inovaţia pentru a încânta publicul care a crescut admirând această formă de artă.

Pe 21 mai 2024, Bucureştiul va găzdui din nou această sărbătoare a artei şi dansului, un eveniment de neratat pentru toţi cei care preţuiesc frumuseţea şi expresivitatea artistică. Din cuvintele lui Michael Flatley, emoţia şi conexiunea cu publicul român sunt evidente:

Spectacolul de la Bucureşti este vândut în proporţie de peste 70%, iar unele dintre categorii sunt deja sold out.  Dacă vrei să fii parte din această experienţă deosebită, nu rata ocazia de a-ţi achiziţiona unul dintre ultimele bilete disponibile de pe iabilet.ro, preţul porneşte de la 103 lei pentru categoria 6 şi ajunge până la 523 lei pentru VIP. Spectacolul va continua turul în România, iar pe 22 mai ajunge la Braşov, respectiv pe 23 mai la Oradea.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele