Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Sportivii din Rusia şi Belarus nu vor putea participa la Campionatele Europene de gimnastică

Gimnastica Publicat pe 2 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/21406847/1/sala-gimn-boc-2.jpg

European Gymnastics (Uniunea Europeană de Gimnastică) a votat împotriva reintergării în competiţii a sportivilor ruşi şi belaruşi, în cadrul Adunării sale generale de vineri, de la Sofia.

Această decizie este contrară opţiunii favorizate de Federaţia Internaţională de Gimnastică (FIG), care prevede revenirea celor două naţiuni de la 1 ianuarie 2024, sub anumite condiţii (un drapel neutru şi niciun sprijin pentru războiul din Ucraina).

Principala consecinţă este că la Campionatele Europene de la Rimini (Italia, 24-28 aprilie masculin şi 2-5 mai feminin) urmau să fie atribuite ultimele două cote olimpice pe baza clasamentului de la individual compus.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele