Ultima oră
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”

Starul din Superligă surprinde: ”Nu-mi place de Messi, nu mi-a plăcut nici măcar la Cupa Mondială!”

Superliga Publicat de Emanoil Ursache pe 27 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20996833/1/profimedia-0743593618.jpg

Bogdan Rusu (32 de ani), fostul atacant al celor de la FCSB, revenit la CS Mioveni în perioada curentă de mercato de iarnă, a avut o opinie surprinzătoare referitoare la Lionel Messi, câştigător al Cupei Mondiale din Qatar.

Golgheterul ”lanternei roşii” din Superligă, CS Mioveni, cu 3 goluri marcate, a spus că nu îi place de Messi ca fotbalist şi că nu i-a plăcut nici măcar la CM, unde a fost ales jucătorul turneului final.

”Nu-mi place de Messi! Nu mi-a plăcut nici măcar la Cupa Mondială! Îmi plac alţi jucători, dar nu el. Îmi plac Benzema, Mbappe, Neymar, Ronaldo, mi-a plăcut Ronaldinho!”, a declarat Bogdan Rusu pentru ProSport.

Rusu nu îi neagă valoarea lui Lionel Messi. Opinia sa ţine strict de gusturile sale subiective în privinţa fotbaliştilor. Atacantul a explicat că îl preferă pe Cristiano Ronaldo, deoarece, în opinia sa, Messi şi-a realizat cariera doar prin talent, în timp ce portughezul a muncit foarte mult pentru gloria sa.

”Ronaldo este mai muncitor (n.r.- în comparaţie cu Messi). Prin muncă a ajuns unde a ajuns şi a câştigat ce a câştigat. Messi, în schimb, doar prin talent. Dumnezeu i-a dat talent şi se vede asta. La Ronaldo, în schimb, este foarte multă muncă!”, a completat fostul vârf al ”roş-albaştrilor” pentru sursa citată.

  • 13 goluri şi 6 pase de gol a reuşit Bogdan Rusu în 82 de meciuri din Superligă.

Sursa foto: Profimedia

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele