Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Starul lui Liverpool i-a năucit pe ”tricolori”. ”Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537511/1/profimedia-0859835557.jpg

Echipa naţională a României a pierdut, scor 3-2, în faţa Columbiei, într-un meci amical disputat la Madrid.

Luis Diaz, starul celor de la Liverpool a jucat timp de 66 de minute şi a fost unul din cei mai buni jucători ai partidei de marţi seara. Acesta s-a declarat încântat de cum se prezintă atmosfera la naţionala sud-americană.

”Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiţi şi mulţumiţi de grupul pe care îl avem. Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni, a făcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat, ceea ce e cel mai important”
, a spus Diaz, pentru Antena Sport.

  • Starul columbian este cotat de Transfermarkt la suma de 75 de milioane de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri