Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

”Sunt tensionat şi eu”. Toni Petrea a trăit intens meciul cu Botoşani

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20902431/1/petrea.jpg

Chindia Târgovişte şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii, în care gazdele au înscris ultimul gol în minutul 90+4.

Au marcat Popadiuc ‘3 şi Popa ‘90+4 pentru Chindia, respectiv Mailat ’32 (penalty) şi Camara ’79 pentru Botoşani.

Toni Petrea continuă seria bună la Chindia, chiar dacă nu a câştigat. Tehnicianul a fost avertizat pe finalul partidei pentru proteste, deoarece a cerut un penalty pentru echipa sa, după un contact în Popa şi portarul Pap.

 

„Am suferit puţin astăzi. I-am permis adversarului să aibă posesia, să vină cu multe lovituri libere la marginea careului nostru. Băieţii au dovedit că au caracter. Îi felicit pentru asta! Le mulţumesc şi suporterilor că au venit aici alături de noi. Sper să fie în continuare.

Nu vreau să comentez arbitrajul. În timpul meciului mai am trăiri. Am luat un cartonaş galben, dar întrebaţi-l pe domnul arbitru de rezervă de ce. Ştiţi că nu vreau să comentez asta. E un sport de contact fotbalul, se mai întâmplă să te loveşti, să îţi mai dea sângele.

Eu după margine cred că trebuia acordat penalty, a fost împiedicat, chiar dacă nu a căazut. Nu ştiu ce au văzut cei de la VAR. Înseamnă că a bătut vântul... Dar nici nu am revăzut faza, chiar nu ştiu. Important este că am revenit şi am egalat în final.

Sunt tensionat şi eu, dacă nu aş fi şi nu aş avea emoţiile meciului, nu ar fi bine. Poate ar trebui să fiu şi eu mai calm în anumite momente. Cred că VAR-ul ajută jocul, dar au fost multe erori chiar şi cu el”,
a declarat Petrea, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri