Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

Superb! S-a aflat ce au scris scouterii lui Bayern despre Radu Drăguşin

Fotbal Internațional Publicat de Tudor Moisa pe 13 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21460103/1/profimedia-0833298004.jpg

Transferul lui Radu Drăguşin la Tottenham este cel mai scump din istorie al unui jucător român. Fundaşul în vârstă de 21 de ani a fost cumpărat de londonezi în schimbul sumei de 25 de milioane de euro, la care se vor mai adăuga bonusuri în valoare de aproximativ 5 milioane de euro.

Totuşi, Radu Drăguşin a fost la un pas să nu semneze cu Tottenham. Cu o noapte înainte să ajungă la Londra, jucătorul român a fost sunat de Thomas Tuchel, iar Bayern a făcut şi ea o ofertă oficială pentru Drăguşin, căruia îi oferea un salariul mai mare decât cel pe care îl are acum la Tottenham.

Până la urmă, Radu nu şi-a mai schimbat decizia iniţială şi a mers la Tottenham. 

Raphael Honigstein este un jurnalist german consacrat, care lucrează la The Athletic. De asemenea, Honigstein a lucrat şi pentru alte publicaţii importante cum ar fi Sky Sports.

Acum, jurnalistul a dezvăluit, în cadrul Sky Sports Transfer Talk Podcast, unde a fost invitat, că scouterii lui Bayern au fost impresionaţi de caracterul şi profesionalismul de care dă dovadă Radu Drăguşin.

De asemenea, Honigstein a punctat că aceste caracteristici, care au apărut în raportul pe care Bayern l-a avut despre Drăguşin, i-au făcut pe bavarezi să îl dorească cu ardoare pe fundaşul român, iar faptul că nu a ales să o trădeze pe Tottenham pentru un salariu mai mare confirmă că informaţiile despre Radu erau adevărate.

“Bayern era pregătită să ofere un salariu mai mare, iar o parte din motivul pentru care Bayern era atât de interesată de el se datora rapoartelor conform cărora el era cu adevărat un profesionist şi avea un caracter remarcabil. Faptul că nu l-au obţinut susţine această informaţie, arătând că Tottenham are un adevărat profesionist şi un om de calibru în echipă“ a spus Raphael Honigstein la Sky Sports Talk Podcast.

mail-share icon Email
viewscnt