Ultima oră
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă
Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”

Răzvan Lucescu a spus lucrurilor pe nume după ce a făcut istorie în Grecia şi a câştigat un nou titlu cu PAOK: ”Nimeni nu ne dădea vreo şansă!”
“Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool “Arne Slot, la la la la la”. Jurgen Klopp a cântat pentru a-l face să se simtă binevenit pe succesorul său la Liverpool
VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei VIDEO | Rapid - FCSB 2-0. Titularii giuleştenilor trec de rezervele campioanei

Tatăl lui Neymar spune că jucătorul nu vrea sa plece de la PSG! Neagă zvonurile din presă

PSG Publicat pe 8 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38299/21278757/1/neymar.jpg

L'Equipe a relatat, luni, că Neymar ar fi cerut conducerii PSG un transfer, dar în această dimineaţă tatăl brazilianului dezminţit informaţia.

Vorbind pentru PL Brasil, Neymar da Silva Santos a declarat: "Nu pot confirma o ştire care nu s-a întâmplat. Sunt ştiri false. Ea (informaţia) vine de undeva, să încercăm să înţelegem intenţia"

Marţi dimineaţă, RMC Sport anunţă că PSG vrea în continuare să se despartă de Neymar, al cărui contract este valabil până în 2025. Aceştia îi pot număra opţiunile pe degetele de la o mână, iar atacantul şi-ar dori să se întoarcă la Barçelona.

PSG l-a împrumutat pe Goncalo Ramos, de la Benfica

Clubul francez PSG a anunţat luni seara că l-a împrumutat pentru un sezon pe atacantul portughez Goncalo Ramos, de la Benfica Lisabona.

Goncalo Ramos (22 de ani) a fost împrumutat pâmă la finalul sezonului 2023-2024, cu opţiune de cumpărare. Atacantul internaţional portughez a efectuat vizita medicală în cursul zilei de luni şi a semnat contractul  în seara aceleiaşi zile.

PSG a plătit Benficăi suma de 20 de milioane de euro pentru  împrumut, iar dacă va activa opţiunea de cumpărare, suma totală a transferului se va duce la 65 de miloane de euro, cu bonusuri de până la 15 milioane de euro.

Este o mare mândrie şi o imensă fericire să mă alătur echipei PSG, care este unul dintre cele mai mari cluburi din lume, având unii dintre cei mai buni jucători”, a declarat Goncalo Ramos pentru site-ul oficial al parizienilor.

 

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

PSG

Ultimele articole Toate articolele