Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Tehnicianul Florin Stîngă a semnat în Superliga: ”Am acceptat”

Petrolul Ploiești Publicat de Daian Cutu pe 4 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39486/21450818/1/stinga.jpg

Florin Stîngă se întoarce în Superliga. Tehnicianul în vârstă de 46 de ani a fost cooptat la Petrolul Ploieşti, unde va ocupa funcţia de secund a lui Florin Pîrvu.

Stîngă a avut un scurt mandat de principal în Superliga la Academica Clinceni. Ultima dată a antrenat pe CS Tunari, în Liga 2. De formaţia ilfoveană s-a despărţit în luna septembrie a anului trecut.

”Am avut discuţii cu câteva echipe înainte de Revelion, dar nu s-au concretizat. Oferta de la Petrolul a venit în aceste zile şi am acceptat pentru că îl cunosc bine pe Florin Pîrvu, cu care am fost coleg la FC Braşov. Sper să facem treabă bună şi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Stîngă, cu ocazia plecării în cantonamentul din Turcia a celor de la Petrolul.

Conducerea l-a reconfirmat pe Pîrvu în calitate de antrenor principal

Polemicile cu privire la antrenorul celor de la Petrolul Ploieşti s-au risipit! Consiliul de Administraţie a dat un comunicat şi l-a reconfirmat pe Florin Pîrvu.

Sub conducerea acestuia, ”lupii galbeni” vor începe 2024 de pe locul 10, la doar 3 puncte de ultimul loc ce duce în play-off, ocupat de Farul.

Clarificări: Florin Pîrvu este antrenorul Petrolului Ploieşti! În ultimele zile, în spaţiul public s-au vehiculat diverse variante legate de o posibilă schimbare pe banca tehnică a echipei noastre. Doar că, în ciuda zvonurilor, certitudinea este una singură: antrenorul Petrolului Ploieşti a fost, este şi va fi Florin Pîrvu!

Dincolo de orice „scenarii” pe care mass-media s-a grăbit să le creioneze în această perioadă, Florin Pîrvu, cel sub comanda căruia Petrolul a încheiat sezonul trecut pe poziţia a opta şi, în actuala stagiune, a pierdut doar de patru ori în 21 de etape, are şi în continuare, fără nicio îndoială, întreg sprijinul administraţiei clubului.

Iar convingerea noastră, a tuturor celor care alcătuim frumoasa familie Petrolul Ploieşti, este aceea că, împreună, vom reuşi să depăşim toate obstacolele şi să marcăm aşa cum se cuvine, prin rezultatele pe care le aşteptăm cu toţii, anul 2024, anul Centenarului!

Hai Petrolul! Consiliul de Administraţie Petrolul Ploieşti”, este comunicatul prahovenilor.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri