Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Toni Petrea are vacanţă scurtă. ”Avem nevoie de întărirea lotului, însă vom vedea dacă se va materializa ceva”

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 31 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/20967472/1/toni-petrea-chindia.jpg

Chindia Târgovişte are vacanţă de iarnă scurtă. Lotul se reuneşte pe 3 ianuarie pentru a pregăti cât mai bine restartul Superligii.

Dâmboviţenii s-au redresat, după ce pe banca tehnică a venit Toni Petrea în locul lui Adrian Mihalcea. Echipa a înregistrat o serie impresionantă de 8 partide fără eşec în campionat, însă situaţia pe final de an nu a fost la fel de bună.

Chindia se află în acest moment pe locul 12, cu 21 de puncte, fiind aproape de zona retrogradării/barajului. Toni Petrea speră că va primi jucători noi şi a punctat că e nevoie de întăriri.

”Am venit într-un moment dificil, echipa nu avea nicio victorie. Jucătorii erau cu moralul la pîmânt, fără încredere. Trebuie să fim realişti, modeşti, să ne vedem de treabă şi să ne realizăm obiectivul, menţinerea în Liga I. Să ne pregătim conştiincios, să fim concentraţi la ceea ce avem de făcut şi totul va fi bine.

Îmi doresc, dar nu poţi să găseşti foarte mulţi jucători. Avem nevoie de întărirea lotului, însă vom vedea dacă se va materializa ceva din ce am discutat. E pauza, apoi reunirea, pe 23 ianuarie primul meci oficial din 2023, cu FC Argeş”,
a spus tehnicianul, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt