Ultima oră
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea

Tony obţine un succes crucial pentru Poli Iaşi. ”Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii”

Poli Iași Publicat de Daian Cutu pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38236/21565191/1/dinamo-bucuresti-poli-iasi-superliga-superbet-play-out-14-04-2024-2.jpg

Formaţia Politehnica Iaşi a învins pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a cincea a play-out-ului Superligii.

Învingătorii au marcat prin Buş ’13, Ştefanovici ’65 şi Harrison ’82.

Pentru oaspeţi a înscris Nemec ’50.

Tony da Silva a bifat primul succes pe banca moldovenilor, iar la final s-a declarat foarte mulţumit de faptul că elevii săi au respectat indicaţiile tactice.

”Nu cred că astăzi am fost norocoşi. Din punctul meu de vedere, a fost foarte greu. Sunt o echipă cu foarte mulţi jucători buni.

Băieţii au înţeles foarte bine ce am cerut din punct de vedere tactic. Defensiva noastră nu a fost extraordinar de bună. Ştiam că au jucători buni care vin cu centrări. Sunt periculoşi aici.

Am fost mai buni, am avut mai multe ocazii. Am tremurat puţin la final. A fost un meci fabulos. A câştigat cea mai bună echipă. Eu sunt un antrenor care spune atunci când echipa lui nu merită să câştige.

E o victorie pentru Luca. Este un fotbalist extraordinar. Băieţii au fost uniţi pentru el. Nu este uşor. Eu am 15 zile de antrenament”, a spus lusitanul, după meci.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Poli Iași

Ultimele articole Toate articolele