Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

Totul pentru evitarea retrogradării! Al doilea transfer al lui Dică la CS Mioveni

CS Mioveni Publicat pe 13 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38966/20981166/1/gre.jpg


CS Mioveni continuă să se întărească în vederea evitării retrogradării. După ce a ajuns la un numitor comun cu Nicolae Dică şi l-a readus pe atacantul Bogdan Rusu, "lanterna roşie" a SuperLigii l-a transferat pe Alexandru Greab (30 de ani), portar care vine liber de contract după despărţirea de FC Argeş.
 
Titularul postului de portar în prima parte a campionatului, Iustin Popescu a ales să meargă în Liga 2, la Concordia Chiajna, iar Nicolae Dică s-a văzut nevoit să găsească rapid o soluţie de înlocuire. S-a îndreptat spre vecinii de la FC Argeş, acolo de unde a apărut varianta Alexandru Greab, cel care devine, astfel, al doilea fotbalist transferat de CS Mioveni în mandatul lui Nicolae Dică:
 
"A fost o plăcere să joc pentru FC Argeş. Am petrecut doi ani frumoşi la Piteşti, cu satisfacţii pe plan profesional. Mulţumesc suporterilor, conducerii clubului şi colegilor pentru momentele frumoase trăite împreună. Să fim sănătoşi şi să ne revedem cu bine!", a spus Greab, pentru site-ul oficial al lui FC Argeş, la despărţirea de piteşteni.
 
Cotat la 500.000 de euro, Greab a încasat 14 goluri în cele opt meciuri de SuperLigă în care a apărat poarta lui FC Argeş înainte să piardă lupta pentru titularizare cu Cătălin Straton.
 
Cu doar o victorie în primele 21 de meciuri, CS Mioveni e ultima în SuperLigă, adunând doar nouă puncte, la zece lungimi sub UTA Arad şi Universitatea Cluj. Primul meci din partea a doua sezonului, sinonim cu debutul lui Nicolae Dică, va fi contra Petrolului Ploieşti, sâmbătă, de la 17:00, în direct pe Prima Sport 1.
 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

CS Mioveni

Ultimele articole Toate articolele