Ultima oră
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”

Tragedie la un raliu din Ungaria! Patru oameni au murit şi cel puţin şapte au fost răniţi după ce o maşină a intrat într-un grup de spectatori

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 24 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/21534511/1/accident.png

O maşină de raliu a intrat duminică într-un grup de spectatori în Ungaria, provocând moartea a patru persoane şi rănirea altor câteva, a anunţat poliţia, potrivit AP.

Accidentul a avut loc în timpul unei curse între oraşele Labatlan şi Bajot, în apropierea Dunării, în nord-vestul Ungariei, a anunţat poliţia din comitatul Komárom-Esztergom într-un comunicat.

Nu s-a stabilit motivul pentru care maşina a ieşit de pe şosea - o Skoda Fabia Rally 2, potrivit presei locale.

În înregistrarea video postată online de site-ul RTL.hu, se poate vedea cum vehiculul se deplasează cu viteză maximă în linie dreaptă pe un drum îmbibat cu apă. Traiectoria maşinii pare să fi fost întreruptă, probabil după ce a lovit bordura şi gazonul. Maşina a derapat apoi câteva zeci de metri înainte de a intra în spectatorii de pe marginea drumului.

Opt ambulanţe şi patru elicoptere de salvare au fost trimise la faţa locului, potrivit RTL.hu. Raliul Esztergom-Nyerges a fost oprit imediat după accident.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele