Ultima oră
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul

Transferul s-a oficializat! Juventus l-a prezentat pe Filip Kostic

Juventus Publicat pe 12 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38290/20814616/1/filip-kostic-juventus.jpg

Filip Kostic a efectuat joi vizita medicală, apoi a semnat înţelegerea cu gruparea torineză: contract pe trei ani, cu salariu stagional de 3 milioane de euro. Eintracht Frankfurt va primi 17 milioane de euro pentru jucătorul sârb.

Filip Kostic (29 de ani) joacă pe posturile de fundaş sau mijlocaş stânga şi a evoluat în ultimii opt ani la echipe din Germania: VfB Stuttgart, Hamburger SV şi Eintracht Frankfurt.

Filip Kostic a jucat 74 de minute în meciul pierdut de Eintracht, pe teren propriu, împotriva lui Bayern Munchen, în prima rundă din Bundesliga, campionat care se vede, a fel ca Serie A, pe programele Prima Sport.

Eintracht Frankfurt a pierdut Supercupa Europei, cu Real Madrid

Supercupa Europei, Real Madrid – Eintracht Frankfurt s-a încheiat cu scorul de 2-0. ”Galacticii” au câştigat a cincea Supercupă din istorie fără prea mari emoţii.

Prima ocazie a partidei le-a aparţinut celor de la Frankfurt, care au fost aproape să marcheze prin Kamada, dar s-a opus fantasticul Courtois. La doar câteva minute Real Madrid a ratat o ocazie monumentală prin Vinicius Junior, a cărui şut viza plasa porţii apărate de Kevin Trapp, dar conaţionalul său Tuta a scos incredibil în ultimul moment. ”Los Blancos” au marcat la următoarea fază periculoasă, unde Casemiro a retrimis în careu, iar Alaba a avut de îndeplinit o simplă formalitate şi a deschis scorul în minutul 37.

A doua parte a fost şi mai bună pentru ”albi”, care şi-au dublat avantajul, prin Karim Benzema, care a fost servit perfect de Vinicus Junior în minutul 65. Francezul a stabilit şi scorul final al Supercupei Europei.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Juventus

Ultimele articole Toate articolele