Ultima oră
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1

”Trebuie să recunoaştem că au fost superiori şi au meritat victoria”. Căpitanul naţionalei nu s-a ferit de cuvinte

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 27 mar 2024
mail-share icon Email

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21537463/1/belarus-romania-preliminariile-c-e-2024-12-10-2023-1.jpg
Căpitanul echipei naţionale, Nicolae Stanciu, a declarat, marţi seară, că meciul cu selecţionata Columbiei a fost unul plăcut pentru spectatori, dar columbienii au fost superiori şi au meritat victoria.

"A fost un meci plăcut, mă bucur că au fost mulţi fani în tribune. Trebuie să recunoaştem că au fost superiori şi au meritat victoria. Cred că până la urmă şi acest amical şi cel cu irlanda ne-au adus momente bune, iar pe cele proaste le vom corecta până la Euro-2024. Sper ca pe viitor să arătăm la fel ca ei, să ne închegăm cât mai bine. Cred că am făcut lucruri bune de când a venit Mister. Le mulţumim românilor că au venit la meci", a declarat Stanciu, la Antena Sport.

Naţionala României a fost învinsă de Columbia, scor 3-2, într-un meci de pregătire pentru Euro-2024. În primul meci amical, disputat la Bucureşti, România a remizat cu Irlanda de Nord, scor 1-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri