Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

ULTIMA ORĂ ǀ Dennis Man, aproape de transferul carierei! Formaţia cu pretenţii e pregătită să facă prima mişcare

Stranieri Publicat pe 18 nov 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38207/20924487/1/profimedia-0684054944.jpg

Dennis Man continuă să stârnească interesul granzilor Turciei. După ce Galatasaray l-a urmărit atent pe internaţionalul român legitimat la Parma, în Serie B, a venit rândul lui Beşiktaş să îşi dorească să îl achiziţioneze.

Interesul ocupantei locului 8 din Superlig vine în contextul accidentării grave a lui Rachid Ghezzal. Presa din ”Ţara Semilunei” susţine că Man este dorit de conducerea lui Beşiktaş în special datorită polivalenţei sale pe posturile ofensive.

"Jucătorul român de 24 de ani pare a fi un nume atractiv datorită capacităţii sale de a juca în poziţiile de extremă dreapta, stânga, dar şi atacant.

S-a aflat că Beşiktaş plănuieşte să ia legătura în perioada următoare (n.r.- cu Parma) pentru fotbalist, care a fost şi pe agenda de transferuri a lui Galatasaray.", au notat jurnaliştii turci de la Fanatik.tr.

3 goluri în 9 meciuri din Serie B a reuşit Dennis Man pentru Parma în actualul sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Stranieri

Ultimele articole Toate articolele