Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

ULTIMA ORĂ | Ionuţ Badea preia 'ştafeta' de la Eugen Neagoe la Astra Giurgiu. Cupa României, obiectivul primordial

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 8 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170777/1/bad.jpg

Eugen Neagoe a fost demis în această seară de la Astra Giurgiu, iar conducerea clubului s-a orientat rapid şi a ajuns la un acord cu Ionuţ Badea. Obiectivul noului antrenor este evitarea retrogradării şi calificarea în finala Cupei României.

Astra Giurgiu are cinci meciuri la rând fără victorie în Liga 1 şi poate să coboare pe un loc de baraj, în funcţie de celelalte rezultate din această etapă.

Astăzi, Astra a suferit a treia înfrângere la rând în play-out-ul Ligii 1, 1-2 cu Gaz Metan Mediaş, în etapa a 7-a, în direct pe Look Sport.

Eugen Neagoe (53 de ani) a preluat-o pe Astra în noiembrie 2020 şi a ratat la limită calificarea în play-off-ul Ligii 1.

Ionuţ Badea (45 de ani) este noul antrenor al Astrei, potrivit ProSport şi GSP. Badea a pregătit-o ultima dată pe FC Argeş, de care s-a despărţit în octombrie 2020.

Astra Giurgiu se poate califica în finala Cupei României. În manşa tur din semifinale, Astra a învins-o pe Dinamo cu 1-0. În campionat, Astra ocupă locul 12.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20170777/2/clasament-play-out.jpg

"Suntem într-o criză de rezultate, de joc. Nu mai avem ocazii de gol, dar sunt aceiaşi jucători care s-au bătut pentru intrarea în play-off. Am încredere că vom scoate maximum din cele două meciuri de campionat şi meciul de marţi din Cupă şi vom ieşi din această criză.

Urmează să ne despărţim de Eugen, deşi n-am ce să-i reproşez prea multe. Nu numai Eugen Neagoe este vinovat pentru situaţia în care suntem, e un cumul de factori care determină evoluţia jucătorilor. Cu toţii suntem vinovaţi, de la domnul Niculae până la ultimul om de la stadion", a spus Dani Coman, preşedintele Astrei, la emisiunea 'Fotbal Look' de la Look Sport+.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri