Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Un fost elev al lui Leo Grozavu a dat cărţile pe faţă! "Au mai fost anumite înjurături" | EXCLUSIV

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 14 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21492937/1/poli-iasi-fc-cfr-1907-cluj-superliga-superbet-11-11-2023.jpg

Înjurăturile pe care Leo Grozavu i le-a adresat lui Cătălin Itu, în timpul partidei amicale dintre FCU Craiova şi Poli Iaşi, a fost unul din subiectele fierbinţi ale acestei săptămâni, în fotbalul românesc.

După ce imaginile cu tehnicianul formaţiei moldovene au apărut în presă, au urmat reacţii dure, iar nu puţini au fost cei care l-au criticat pe Leo Grozavu.

Tiberiu Csik este un nume emblematic în istoria Stelei. În anii 90, fostul fotbalist a câştigat nu mai puţin de şase titluri pe când evolua în Ghencea. Spre finalul carierei, în sezonul 2005/2006, Csik a evoluat la "U" Cluj, unde l-a avut antrenor pe Leo Grozavu, după ce în trecut au fost şi adversari pe teren. În acest moment, Tiberiu Csik este antrenorul echipei U19 a Academiei Partium, din Satu Mare.

Am vrut să aflăm dacă ieşirile nervoase ale lui Leo Grozavu aveau loc şi în urmă cu aproape 20 de ani, pe când era principal la "U" Cluj. Contactat de Prima Sport, Tibi Csik a oferit o reacţie asupra scandalului în care este implicat Grozavu. Tehnicianul de la Academia Partium consideră că Leo Grozavu nu trebuie judecat doar după o faptă şi a explicat că toţi cei care au practicat fotbalul înţeleg că înjurăturile sunt la ordinea zilei pe terenul de fotbal, dar că ele nu au loc şi în afara gazonului.

"Pe vremuri, cine a practicat fotbal ştie că înjurăturile făceau parte din antrenament, din joc, dar în afara terenului, atunci când eram în vestiar, nu s-a pus problema de aşa ceva.

Au mai fost anumite înjurături, dar nu din răutate. Trebuie să faci diferenţa dintre răutate şi ceva ce îţi vine pe moment. Din punctul meu de vedere, Leo nu este în niciun caz genul de om care să fie răutăcios.

Apar anumite înjurături la nervi ... ştiţi cum e, antrenorul se consumă mai mult psihic decât fizic, mai sunt lucruri care îl enervează. Am trecut şi eu prin ce a trecut dânsul.

Nu îl scuz, a mai avut el ceva clinciuri, nu mai ştiu la ce echipă, dar nu trebuie să se facă acum un scandal. Am fost coleg şi cu Lăcătuş. Unii îl ştiu pe Marius Lăcătuş din afara terenului, alţii îl ştiu pe Lăcătuş din teren ... de aia i se zicea şi 'Fiara', că era foarte rău pe teren, dar în afara terenului era un om deosebit, aşa cum e şi Leo Grozavu.

Nu trebuie să caracterizăm pe cineva după vreo faptă. Eu îl cunosc foarte bine, iar Leo nu este genul de om care trebuie vorbit de rău" a explicat Tiberiu Csik, în exclusivitate pentru Prima Sport.

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21492937/2/csik-1536x1229.jpg

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele