Ultima oră
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV

Un nou transfer la Dinamo de la Gaz Metan! Christian Irobiso va ajunge în tabăra ”câinilor”

Dinamo Publicat pe 23 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20614071/1/gaz-metan-medias-cfr-cluj-liga-1-casa-pariurilor-12-02-2022.jpg

Dinamo reuşeşte să surprindă pe piaţa de transferuri şi să se întărească în ultima clipă pentru salvarea de la retrogradare. Flavius Stoican mai primeşte astăzi (n.r.- miercuri) un transfer important pentru îndeplinirea acestui obiectiv.

Christian Irobiso va fi declarat astăzi liber de contract de către comisie. După această decizie el va ajunge la Dinamo, de la Gaz Metan Mediaş, care-l va pierde din cauza restanţelor financiare.

Irobiso are 28 de ani şi este o soluţie pentru linia de atac a ”câinilor”, una dintre cele mai puţin ineficiente în acest sezon. Irobiso s-a remarcat în meciul cu CFR Cluj pentru Gaz Metan, când a dat o pasă de gol pentru medieşeni. Fotbalistul nigerian a ajuns la Gaz Metan anul trecut, de la Varzim.

”Dinamo nu va retrograda, eu sunt sigur de acest lucru şi de aceea am şi rămas, că altfel aş fi plecat. Vom putea susţine planul. Dacă se va întâmpla, dar nu vreau să mă gândesc, ar fi mult mai greu de susţinut planul. Ne gândim să facem puncte şi să urcăm cât mai mult în clasament.”, a spus recent Iuliu Mureşan, conform site-ului doardinamo.ro.

Două goluri şi trei pase decisive a reuşit în acest sezon pentru Gaz Metan Mediaş Christian Irobiso, în 21 de apariţii, în Casa Liga 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele