Ultima oră
Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”

Presa din Grecia, ”copleşită” după ce Răzvan Lucescu a scris din nou istorie: ”Magică! Uriaşa campioană PAOK, a ridicat trofeul în zece jucători!”
”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO ”Am încercat să joc ca să fiu în formă şi să pot fi convocat”. Vlad Chiricheş visează la EURO
VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică VIDEO | AS Roma - Genoa 1-0. Lukaku aduce victoria, deşi echipa sa a jucat în inferioritate numerică
Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV Gigi Becali a anunţat primul transfer! "Mâine vine să semnăm" | VIDEO EXCLUSIV
După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV După Ovidiu Popescu, Gigi Becali a mai anunţat două plecări. ”Îmi fac echipă, o să am dubluri” | EXCLUSIV
”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă ”Eu am fost nevoit să fac asta pentru că am un contract de respectat”. Andrei Vlad, dezamăgit de statutul de rezervă

Unul dintre cele mai răsunătoare transferuri ale Rapidului, tras pe ”linie moartă”: ”De ce a dispărut acest jucător!” | VIDEO EXCLUSIV

Rapid Publicat pe 20 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21565318/1/rapid-bucuresti-otelul-galati-superliga-superbet-3-02-2024.jpg

Cătălin Cîrjan a semnat cu Rapid în vara anului trecut, împrumutat de la Arsenal, dar mijlocaşul a evoluat puţin în Giuleşti până acum.

Arsenal l-a împrumutat pentru un sezon la Rapid pe Cîrjan, cu opţiunea de a-l transfera definitiv pe jucător. Totuşi, de luni bune, jucător a intrat în umbră şi nu a mai prins echipa de start a giuleştenilor. 

FCSB o întâlneşte pe Rapid, acum, pe Prima Sport 1, într-un meci ce face parte din cadrul rundei cu numărul 5 din play-off. Partida va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înainte de meci, Nicolae Dică a analizat echipa celor de la Rapid şi a scos în evidenţă faptul că fotbalistul Cătălin Cîrjan a intrat în umbră şi nu a mai evoluat în Giuleşti. 

”De ce a dispărut acest jucător!”

”Vorbeai de rezerve. Ce mi se pare mie ciudat la Rapid... Cîrjan. De ce a dispărut acest jucător?”, a spus Dică, la Prima Sport. 

Impresarul a răbufnit după mutarea lui Cătălin Cîrjan la Rapid

”S-a întors Cîrjan. Eu zic că a făcut o greşeală să se întoarcă în România. Nu joci la Arsenal, bun, te duci la Bournemouth, Luton, Bradford. Sunt o grămadă de echipe şi trebuie să încerci să rămâi în fotbalul mare. 

Asta vorbeam şi cu Radu Drăguşin. Nivelul antrenamentelor este ceva incredibil. În momentul când cobori acest nivel şi te antrenezi la intensitatea de aici, pierzi foarte mult şi este greu să te întorci. E diferenţă mare între Italia şi Anglia, nu mai zic între România şi Anglia", a spus Florin Manea, pentru PRO TV şi Sport.ro.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele