Ultima oră
LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani LIVE VIDEO | Corvinul - Csikszereda, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel cu miză doar pentru ciucani
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor

Vasile Miriuţă, ”pe făraş”! Cine e favorit să îi ia locul pe banca Chindiei Târgovişte

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21383465/1/chindia-targoviste-cs-mioveni-liga-2-casa-pariurilor-9-11-2023-1.jpg

CS Mioveni a câştigat cu scorul de 2-0, pe terenul celor de la Chindia Târgovişte, în primul meci al etapei cu numărul 13 din Liga 2.

Formaţia dâmboviţeană ocupă locul 9, cu 17 puncte, fiind sub obiectivele trasate de conducere. Cei de la Liga2.ro scriu că Vasile Miriuţă ar putea fi demis.

Sursa mai sus citată scrie că în pole să îi ia locul e Nicolae Dică, liber de contract după despărţirea de FCU Craiova. Un alt nume vehiculat este Emil Săndoi, de care se leagă cea mai bună clasare a Chindiei din istorie, locul 7, în sezonul 2020-2021.

"Am pierdut, ne-am fi dorit să câştigăm. Am luat acel gol, cred că se putea face mai multe. Am avut după nişte situaţii, nu am marcat, au făcut-o ei şi aşa nu am reuşit să intrăm în joc.

Nu ştiu dacă a fost sau nu offside, însă au fost nişte greşeli în lanţ. Ne-am fi dorit mult să câştigăm, nu e uşor de digerat o înfrângere acasă.

(n.r. că i s-a scandat demisia) Asta se întâmplă de când am venit, de două luni. Am venit împreună cu Andrei Cordoş şi de atunci mi se strigă că sunt omul lui Cordoş. Nu e nicio problemă. Am dus altele mai grele.

Voi avea o discuţie cu conducerea şi, dacă se doreşte, atunci voi pelca. Nu ţin de scaun. Sunt supărat acum, trebuie să treacă şi mâine voi avea o discutie cu oficialii",
a explicat Miriuţă, după eşecul de joi cu Mioveni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele