Ultima oră
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!
Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare Minnesota Timberwolves a eliminat-o pe Denver Nuggets după un comeback senzaţional! Coincidenţă uluitoare
Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB Ce lovitură se pregăteşte în Superligă! Un jucător de la "U" Cluj, dorit de Gigi Becali la FCSB
Camila Giorgi, acuzată şi de furt Camila Giorgi, acuzată şi de furt
VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere VIDEO | Dinamo - Csikszereda, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! „Câinii” , favoriţi la prima vedere

Veste groaznică pentru naţionala României! Titularul Belgiei a revenit la antrenamente

Echipa nationala Publicat de Tudor Moisa pe 22 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21501382/1/profimedia-0746804547.jpg

România s-a calificat la EURO 2024, acolo unde va da, în faza grupelor, peste Belgia, Slovacia şi o naţională venită din play-off.

Favorită la câştigărea grupei este Belgia, venită din prima urnă şi o prezenţă constantă în fazele superioare ale turneelor finale.

După ce ultimele informaţii, de la finalul anului 2023, îl dădeau pe Courtois indisponibil pentru EURO, situaţia portarului s-a schimbat între timp.

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat că Thibaut Courtois a revenit la antrenamentele Realului, iar acesta ar putea deveni disponibil pentru joc în aprilie.

Iniţial, era speculat că portarul titular al Belgiei ar putea deveni apt abia în mai, iar în vară ar fi urmat să nu participe la EURO pentru a evita o recidivă accidentări.

Având în vedere că recuperarea decurge mai bine decât se aştepta, sunt toate şansele ca Thibaut Courtois să fie adversarul României la vară.

Courtois s-a accidentat grav la ligamentul încrucişat anterior al genunchiului stâng, iar din august nu a mai jucat în niciun meci. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri