Ultima oră
Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină Doi jucători de la Olympique Marseille, victimele unei tentative de furt de maşină
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie

Veste proastă pentru Jurgen Klopp! Trent Alexander-Arnold va fi indisponibil mai multe săptămâni

Liverpool Publicat pe 9 ian 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38271/21455583/1/liverpol.jpg

Trent Alexander-Arnold va fi indisponibil mai multe săptămâni, după ce s-a accidentat la genunchi la meciul câştigat de Liverpool, scor 2-0, cu Arsenal, în Cupa Angliei.

Indisponibil deja la începutul sezonului din cauza unei accidentări la coapsă, vicecăpitanul formaţiei Liverpool a lipsit 4 meciuri (25 de zile) în septembrie.

El urmează să fie supus unor teste amânunţite pentru a se stabili cu exactitate perioada absenţei sale.

Duel stelar în Cupa Angliei! Liverpool o elimină pe Arsenal în turul III

Liverpool a învins în deplasare, scor 2-0, gruparea londoneză Arsenal, într-un meci din turul al treilea al Cupei Angliei.

Meciul de pe Emirates Stadium a fost decis în ultima sa parte. „Cormoranii” au deschis scorul în minutul 80, când Jakub Kiwior, de la Arsenal, a marcat în propria poartă.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 90+5, la golul lui Luis Diaz, venit pe un contraatac, din pasa decisivă a lui Diogo Jota.

FC Liverpool s-a impus cu 2-0 şi s-a calificat în turul următor al Cupei Angliei.

mail-share icon Email
viewscnt

Liverpool

Ultimele articole Toate articolele