Ultima oră
Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele" Boloni a avut mari emoţii la meciul dintre Lorient şi Clermont. "Am numărat minutele"
NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren" NEWS ALERT | Neluţu Varga a realizat prima mutare a verii! "Cel mai bun mijlocaş, pictează pe teren"
OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu OFICIAL | FCSB s-a despărţit de Ovidiu Popescu
Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră Laura Ioana Paar, eliminată în primul tur al calificărilor de la Roland-Garros. Meciul a durat sub o oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători

Vestea pe care o aşteaptă fanii vine din Liga 2. Clubul are drept de promovare: ”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

Liga II Publicat pe 3 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21546262/1/csa-steaua-bucuresti-corvinul-hunedoara-liga-2-casa-pariurilor-30-11-2023.jpg

Echipa de liga secundă Corvinul Hunedoara a eliminat din Cupa României, marţi seara, formaţia CFR Cluj, de care dispus cu scorul de 4-0, producând surpriza sferturilor Cupei României.

Clujenii au rămas în zece oameni încă din minutul 11, când Tachtsidis a fost eliminat după o intrare la Marius Lupu, însă în minutul 27 Peter Michael a scăpat singur cu portarul advers şi nu a putut să îl învingă, iar din cornerul rezultat, Muhar a trimis în bara transversală, cu o lovitură de cap.

Gazdele au intrat la pauză în avantaj, după şutul lui Lică, din minutul 43. Marius Coman a majorat avantajul hunedorenilor în minutul 50, iar în minutul 67 Pîrvulescu a înscris cel mai frumos gol al meciului cu un şut superb la vinclu. 

Scorul final a fost marcat de Pop, care a închis tabela marcând cu o lovitură de cap în ultimul minut, 90+2. 

Corvinul este în mare formă în acest sezon, dar din păcate, nu va putea promova la finalul sezonului, deoarece nu este echipă privată, iar o schimbare în organizarea clubului trebuie făcută, pentru că acest lucru să fie posibil. 

După partida contra CFR-ului, impresarul Bogdan Apostu a anunţat că s-a rezolvat problema dreptului la promovare, iar din sezonul viitor, Corvinul se va bate pentru un loc în Superligă. 

”Forma de organizare e schimbată. Va deveni echipă privată!”

”Deja demersurile necesare s-au încheiat, forma de organizare e schimbată. Corvinul va avea drept de promovare în sezonul viitor. Corvinul nu va deveni o echipă privată, se va schimba doar forma de organizare, va rămâne echipa municipalităţii.

E o aberaţie. Voluntari, Mioveni nu sunt echipe private, doar au alte forme de organizare”, a spus Bogdan Apostu, la Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele