Ultima oră
Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău” Nicolae Dică a analizate eşecurile din mandatele de la FC Voluntari şi FCU Craiova: „Nu mi-au dat nicio şansă. Mi-au făcut doar rău”
Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS Suma incredibilă pe care o câştigă Messi la Inter Miami! Depăşeşte masa salarială a multor echipe din MLS
Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală Victorie şi calificare pentru Sabalenka în turneul de la Roma! Pe cine va întâlni în finală
VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon VIDEO | FC Botoşani - CS Mioveni, astăzi, de la ora 20:00, în direct la Prima Sport 1! Cele două s-au mai întâlnit în acest sezon
VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei VIDEO | Almeria - Barcelona 0-2. Catalanii sunt aproape siguri că vor fi vicecampioni ai Spaniei
Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă Emilia Corbu a cucerit titlul de campioană a României la floretă

Victor Piţurcă, o nouă replică pentru Gigi Becali. ”Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa pe 2 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21578496/1/ndiwjmhhc2g9njc0n2rlztrmmdq4ztizyweyntnin2jhzdg4zmfizjk-thumb.jpg

Scandalul dintre Victor Piţurcă şi Gigi Becali nu are sfârşit.

De ani buni, cei doi se ceartă în presă pe diferite teme. Ultima dată, mărul discordiei a fost declaraţia dată de Becali în care vorbea despre stadionul Steaua.

Acum, Piţurcă a reacţionat după ce finanţatorul de la FCSB a spus că i-a dat fostului selecţioner un teren care valorează 1,5 milioane de euro. 

”Nu mai vorbesc şi nici nu vreau să mai vorbesc, în viaţa mea cu Gigi Becali, pentru ce mi-a spus. Oamenii au rămas cu impresia că mi-ar fi făcut mie Gigi nişte avantaje financiare.

Nu, eu i-am făcut lui. Eu nu am luat niciodată un ban de la Gigi Becali, minciunile pe care le spune, specific lui, de asta nu vreau să mai am de-a face cu el. Nu vreau să spun în Săptămâna Mare nişte lucruri care nu îşi au sensul”, a spus Victor Piţurcă, conform Antena Sport.

Victor Piţurcă a vorbit despre Florinel Coman

Victor Piţurcă nu este impresionat de prestaţiile interne ale lui Coman şi consideră că acesta nu a reuşit să confirme la echipa naţională.

”ll vedem pe Florinel Coman zmeu în campionatul nostru, dar la echipa naţională nu prea... este invizibil! Dispare mult din joc! La echipa naţională trebuie să faci şi faza defensivă, să vii înapoi, să alergi. El nu poate face lucrul ăsta. Florinel Coman nu este în măsură să aleagă unde să meargă. Nu se bat echipele pe Florinel. Alegerea să meargă în Qatar mi se pare normală. Are 26 de ani, merge pe 27. Cine să-l mai ia, dacă nu l-a luat la 22, 23 de ani? Trebuie să se gândească la partea financiară, e foarte important să o facă.

Nu ştiu ce reţetă financiară are acolo, dar să fie foarte atent! Să nu creadă că este fotbalul slab acolo, pentru că este mai puternic decât în România. După câteva luni s-ar putea întoarce în România.

Îl vedem pe Florin Tănase. A fost în Emirate, acum la o echipă mai mică în Arabia Saudită, în curând vine înapoi. Unde sunt bani mulţi să nu credeţi că este uşor fotbalul!” a punctat fostul selecţioner.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele