Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

Victor Piţurcă, ofertă din SuperLiga României! Salariu uriaş pentru fostul selecţioner

FC Voluntari Publicat pe 28 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38238/21297815/1/piturca-1.jpg

Victor Piţurcă a primit o ofertă foarte bună din SuperLiga României! Fostul selecţioner al României a fost dorit de un club care a tot evoluat în play-ff-ul întrecerii în sezoanele trecute, o echipă care a avut pretenţii în ultimii ani şi chiar a câştigat Cupa României.

Victor Piţurcă a fost sunat pentru a semna cu FC Voluntari, dar în cele din urmă a refuzat propunerea. Nu a dorit să meargă mai departe cu clubul din Ilfov, astfel că rămâne tot fără contract şi preferă să nu revină oricum la treabă. Vrea să preia, se pare, un proiect în care are încredere.

Conform lui Dumitru Drgomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, lui Victor Piţurcă i s-a pus pe masă un contract de 500.000 de euro pe an din partea clubului din Voluntari.

Am participat la o discuţie săptămâna trecută. Neţoiu, zice, ‘băi Piţi, hai antrenor la Voluntari. Ai echipă la Voluntari’. I-a promis că Neţoiu îi face tot. Pierduseră acasă cu Dinamo şi erau înfierbântaţi.

(n.r. – Îi dădea Neţoiu 500.000 de euro?) Uşor, la pas! De la el îi dă. Zice Piţi ‘Du-te bă cu banii tăi de aici. Am fost vultur toată viaţa o să fiu cioară că vrei tu?’”, a spus Dumitru Dragomir pentru Fanatik.

Victor Piţurcă, fără contract de mai bine de trei ani 

Victor Piţurcă nu a dus lipsă de oferte după ce a părăsit-o pe Universitatea Craiova. Fostul selecţioner al României îşi dorea, însă, să antreneze o formaţie cu care ar avea şanse să câştige trofee.

Acesta a primit ”cel puţin 10 oferte” din mai multe campionate, dar le-a refuzat pe toate, invocând motivul că îşi doreşte ca echipa pe care o va antrena să se lupte la campionat sau să joace în grupele europene.

După experienţa pe care a avut-o la Universitatea Craiova, unde a fost dat afară în 2020, antrenorul nu mai era interesat de ofertele din prima ligă a României. Însă, a declarat ar face o excepţie doar pentru un singur club şi anume Steaua.

"În fotbalul românesc e exclus să mai antrenez, nici cea mai mică şansă, indiferent de cine mă contactează. Este Steaua, dar nu mă refer neapărat ca antrenor. Dacă doreşte să revină, să devină club profesionist, aş putea începe activitatea. Singurul club din România e Steaua (n.r. - din partea căruia ar accepta o ofertă)", a spus Victor Piţurcă în iunie anul trecut.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Voluntari

Ultimele articole Toate articolele