Ultima oră
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul ”Nu am nicio explicaţie”. Cristi Săpunaru, foarte dezamăgit de cum a decurs sezonul

VIDEO ǀ ”Am mai trăit filmul acesta”. Final de sezon foarte complicat pentru Toni Petrea

Chindia Târgoviște Publicat de Daian Cutu pe 5 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21116137/2/petrea.jpg

Petrolul Ploieşti a învins în deplasare formaţia Chindia Târgovişte, scor 2-1, într-un meci din etapa a 7-a a play-out-ului Superligii.

Cei de la Petrolul au trecut pe primul loc în play-out, cu 34 de puncte, iar Chindia este pe locul 7, cu 22 de puncte, rămânând în zona periculoasă.

Toni Petrea s-a declarat îngrijorat de situaţia din clasament şi a punctat faptul că situaţia Chindiei se înrăutăţeşte.

"Am mai trăit filmul ăsta şi cu Hermannstadt. A fost la fel, după o partidă pe care am controlat-o. Chiar nu găsesc explicaţii de ce nu reuşim să ţinem de rezultat după ce intri cu 1-0 la pauză, apoi imediat avem ocazia să facem 2-0.

Dar nu am avut şansă, apoi ne-am văzut egalaţi şi cu al doilea gol primit. Situaţia noastră se înrăutăţeşte, acum nu mai suntem la mâna noastră, aşa cum eram înainte de acest meci.

Mai avem două jocuri grele, dar trebuie să credem până la final. Nu vreu să zic că golurile lor sunt cadouri, nu le-am revăzut”
, a declarat Petrea, la finele partidei.

mail-share icon Email
viewscnt