Ultima oră
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"
Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV Rapid, luată peste picior după finalul sezonului! "Dacă ceri 1-3, te trezeşti pe şase" | VIDEO EXCLUSIV
Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică” Bogdan Lobonţ, luat în colimator! ”Nu are nicio logică”
Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu! Ce urcare în clasamentul WTA pentru Irina Begu!

VIDEO | Anthony Edwards a reuşit blocajul sezonului în NBA

Baschet Publicat de Tudor Moisa pe 8 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38217/21517207/1/profimedia-0854834783.jpg

Minnesota Timberwolves s-a impus în faţa Indianei Pacers, scor 113-111, în noaptea de joi spre vineri, în NBA.

Actorul principal al duleului a fost Anthony Edwards, care a înscris 44 de puncte, la care a adăugat 6 recuperări şi 3 pase decisive. De asemenea, baschetbalistul de 22 de ani a reuşit şi blocajul sezonului, reuşind să îl oprească, la ultima fază, pe Aaron Nesmith. Pe reluări s-a văzut cum Edwards s-a şi lovit cu capul de panou în timpul blocajului!

În urma acestui succes, Minneosta a ajuns la un record de 44-19, în actualul sezon, fiind pe primul loc în Conferinţa de Vest.

 

Denver a învins-o pe Boston

Un alt meci electrizant a fost cel dintre campioana Denver Nuggets şi Boston Celtics, formaţia cu cele mai multe partide câştigate în actuala stagiune. Denver s-a impus cu scorul de 115-109.

Pentru Nuggets, Nikola Jokic a reuşit un triple double (32 de puncte, 12 recuperări şi 11 pase decisive). De cealaltă parte, Jaylen Brown a marcat 41 de puncte, la care a adăugat 14 recuperări, iar Jayson Tatum a avut o seară foarte slabă şi a înscris doar 15 puncte. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Baschet

Ultimele articole Toate articolele