Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Atletico Madrid - Barcelona 0-3. Catalanii fac show şi urcă pe locul secund în La Liga

La Liga Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38113/21527314/1/barca.jpg

FC Barcelona a învins duminică seara, în deplasare, scor 3-0, formaţia Atletico Madrid, în etapa a 29-a din La Liga.

Cu Xavi eliminat de arbitrul Jose Maria Sanchez Martinez, catalanii s-au impus cu scor de forfait la Madrid, în faţa formaţiei lui Diego Simeone.

Lewansowski i-a pasat decisiv lui Joao Felix în minutul 38 şi acesta a deschis scorul. Polonezul şi-a trecut apoi numele pe tabela de marcaj, majorând diferenţa în minutul 47, pentru ca în minutul 65 tot Lewandowski să paseze la golul de 3-0 al Barcelonei, înscris de Fermin Lopez, cu o lovitură de cap.

Nahuel Molina a fost eliminat în minutul 90+2 şi FC Barcelona s-a impus cu 3-0. Portarul român Horaţiu Moldovan a fost rezervă neutilizată la Atletico.

FC Barcelona este pe locul secund, cu 64 de puncte, la opt puncte distanţă de lider, Real Madrid. Atletico Madrid rămâne pe locul 5, cu 55 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

La Liga

Ultimele articole Toate articolele