Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Csikszereda Miercurea Ciuc – Angers 0-2, în primul tur din Youth League

Fotbal Internațional Publicat de Andrei Ionascu pe 29 sep 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20411804/2/afk-csikszereda-miercurea-ciuc-u19-viitorul-constanta-u19-finala-mare-liga-elitelor-u19-13-06-2021.jpg

Csikszereda Miercurea Ciuc a pierdut meciul de pe teren propriu cu echipa franceză Angers, scor 0-2, în manşa tur din prima rundă a UEFA Youth League, în direct pe Look Sport şi www.primaplay.ro. Partida retur e programată pe 20 octombrie.

Ambele formaţii sunt debutante în această competiţie.

Kevin Boma (17’) şi Yacine Gaya (90’) au înscris pentru Angers.

Echipa din Miercurea Ciuc a jucat în inferioritate numerică din minutul 80, după eliminarea lui Szondi, pentru cumul de cartonaşe galbene.

A fost o victorie clară pentru echipa franceză, care şi-a creat 20 de ocazii de gol, iar raportul şuturilor pe poartă a fost 6-1 pentru oaspeţi.

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/20411804/1/echipe-miercurea-ciuc.jpg

Învingătoarea dintre Csikszereda şi Angers va evolua în turul al doilea cu câştigătoarea dintre Gabala (Azerbaidjan) şi AZ Alkmaar (Olanda).

Csikszereda Miercurea Ciuc a câştigat, la 13 iunie, la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, Liga Elitelor U19, după ce a învins în finală formaţia Viitorul Constanţa, scor 2-1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri