Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Deşi a pierdut cu 4-0, dinamovistul Patriche acuză arbitrajul. ”Fault la mine”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 23 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21502895/1/patriche.png

CFR Cluj a câştigat clar pe teren propriu, 4-0, cu Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă.

Răzvan Patriche (38 de ani) a declarat la flash-interviuri că a fost fault în atac asupra sa, la faza ce a dus la deschiderea scorului.

"Am început bine prima repriză după care ne-au dominat, au avut multe faze fixe. Şi partea a doua am avut un start bun, după care am luat gol la o fază în care putea să dea un fault la mine. A fost sigur fault, atac întârziat, cu genunchiul direct în genunchiul meu. Ce avantaj? S-a pierdut mingea imediat, eu fiind scos din joc

Rezultatul este cam dur, eu zic că nu am făcut un meci rău astăzi. Pe final ne-au prins pe nişte contre, ne-au prins desfăcuţi şi ăsta a fost rezultatul. Lupta noastră nu e cu CFR, e cu celelalte formaţii din play-out.

Am avut şi nişte absenţi, sperăm să-şi revină cât mai repede şi din meciul viitor să-i avem alături de noi. Trebuie să ştergem cu buretele ce a fost astăzi şi să mergem mai departe.

Au fost alături de noi suporterii, le mulţumesc, sunt mereu alături de noi, Dinamo e o echipă foarte iubită şi avem fiecare meci, inclusiv din deplasare”
, a spus căpitanul dinamovist.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele