Ultima oră
Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul” Gigi Becali îşi poate lua gândul de la Louis Munteanu! Anunţul impresarului: „Ia în calcul”
Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract Încep negocierile pentru Valentin Mihăilă! Giovanni Becali a dezvăluit detaliile despre noul contract
Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam Gauff consideră Jocurile Olimpice de la Paris la acelaşi nivel cu turneele de Grand Slam
Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi” Rapid a emis un comunicat după atacurile la adresa lui Bogdan Lobonţ: „Suntem neplăcut surprinşi”
Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor Fotbalul din Malaysia, în alertă după atacurile deosebit de grave asupra jucătorilor
Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte” Mihai Rotaru, declaraţie de senzaţie despre Dan Petrescu: „Să ne dea şi nouă lapte”

VIDEO ǀ Egal dramatic obţinut de Lazio cu Torino. Ştefan Radu a fost rezervă

Lazio Publicat pe 17 apr 2022
mail-share icon Email

Formaţia Lazio Roma, la care este legitimat Ştefan Radu, a remizat, sâmbătă seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Torino, într-un meci din etapa a 33-a a campionatului Italiei.

Lazio a obţinut un punct datorită golului marcat în minutul 90+2 de Ciro Immobile, după ce Torino a deschis scorul în minutul 56, prin Pellegri.

Ştefan Radu a fost rezervă.

Partidele Napoli – AS Roma şi Atalanta – Verona se vor disputa luni.

În clasament, lider este AC Milan, cu 71 de puncte, urmată în top 3 de Inter – 69 şi Napoli – 66. Lazio este pe 6, cu 56 de puncte, iar Torino pe 11, cu 40 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Lazio

Ultimele articole Toate articolele