Ultima oră
A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali A picat varianta Louis Munteanu! Cine este atacantul din Superliga pe care îl vrea Gigi Becali
Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă” Rrahmani putea fi golgheterul Superligii, dar Lobonţ l-a schimbat. Explicaţie uluitoare. ”Trebuie să-şi canalizeze energia la ce trebuie să facă”
Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!” Probleme la FCSB? Elias Charalambous a răbufnit după un nou eşec cu Rapid: ”Vreau să discut cu cineva din conducere!”
VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1 VIDEO | Metz - PSG 0-2. Ladislau Boloni va juca baraj pentru a rămânerea în Ligue 1
Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV Dan Şucu, noul Gigi Becali? "Bagă dictatură" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”
VIDEO | Dan Şucu a anunţat când va semna noul antrenor al Rapidului! ”Suntem hotărâţi să investim în club”

VIDEO | Eugen Neagoe se alătură valului de contestatari ai arbitrilor. “Greşesc etapă de etapă. S-au văzut atâtea comicării”

Astra Giurgiu Publicat de Andrei Ionascu pe 28 apr 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20146085/1/rps4715.jpg

Chindia Târgovişte şi Astra Giurgiu s-au anulat reciproc, scor 0-0, în etapa a patra din play-out-ul Ligii 1, în direct pe Look Sport. Antrenorul Astrei, Eugen Neagoe, a criticat erorile grave de arbitraj comise în acest sezon.

Chindia este lider în play-out, fără înfrângere şi fără gol primit. Astra se află pe locul 11.

Eugen Neagoe a fost nevoit să urmărească meciul din tribună, fiind eliminat după protestele de la meciul cu FC Argeş, 0-1.

“Sincer, ne-am dorit să câştigăm. Cred că am făcut un joc bun, nu prea le-am dat şanse celor de la Târgovişte. Cred că puteam să câştigăm, dacă marcam la acea ocazie imensă din prelungiri. Dar, până la urmă, este bine că nu am pierdut. Am jucat împotriva unei echipe bune. Cred că rezultatul este corect.

Aşa a considerat acel băiat inventator (n.a. - Andrei Antonie), care m-a eliminat. Pot să fac eu ceva? Eu sunt suspendat două etape, sincer, pentru nimic. Pentru că nu l-am jignit, nu l-am înjurat, nu i-am vorbit urât, i-am spus doar adevărul. Ei greşesc etapă de etapă, comicării, efectiv comicării, şi în acest meci am avut penalty. Avem deja 19 jocuri în 2021 şi ultimul penalty l-am primit în decembrie, la UTA, când am câştigat cu 6-0. Măcar din greşeală.

Nu mai avem multe etape, mai sunt cinci, poate vom primi campionatul viitor un alt penalty. Alte echipe primesc penalty-uri gratuite, nu mai vreau să vorbesc, s-au văzut atâtea comicării la noi. Este ruşinos. Poate voi fi iar eliminat de acelaşi maestru inventator la următorul meci. Am să încerc să nu mă ridic de pe bancă. Mi-este frică, vă spun sincer! Îmi este foarte frică să le mai zic ceva elevilor mei, pentru că mă elimină. Ăsta este adevărul, de ce să vă păcălesc”, a spus Eugen Neagoe.

Clasamentul Ligii 1, play-out

//i0.1616.ro/media/581/3142/38235/20146085/2/clasament-astra.jpg

mail-share icon Email
viewscnt