Ultima oră
Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie Şi l-au pus pe Florin Talpan în cap! Cum a fost numită FCSB de o cunoscută publicaţie
Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători Echipa ultimei etape din play-off. CFR Cluj a dat cei mai mulţi jucători
Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul Lucas Vasquez şi-a stabilit viitorul
A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB A venit nota de plată! Sancţiunile dictate de Jandarmerie la meciul dintre Rapid şi FCSB
Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat” Ioan Ovidiu Sabău, veste uriaşă pentru fanii Universităţii Cluj! ”Este aproape rezolvat”
Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă" Răzvan Lucescu, discurs fabulos după ce a câştigat titlul! "Orice om angajat în fotbal visează să aibă o asemenea atmosferă"

VIDEO EXCLUSIV ǀ A fost corectă eliminarea lui Andrei Borza din Petrolul – Rapid? Specialiştii Prima Sport au tranşat discuţia

Rapid Publicat pe 16 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21425871/2/screenshot-322.png

Eliminarea lui Andrei Borza din minutul 6 al meciului Petrolul Ploieşti – Rapid Bucureşti (0-0) a influenţat desfăşurarea de forţe în ”Primvs Derby”.

Analiştii George Galamaz, fost fundaş central, şi antrenorul Adrian Falub, în prezent pe banca Gloriei Bistriţa, au comentat faza respectivă. Specialiştii Prima Sport au căzut de acord că arbitrul Adrian Cojocaru a luat decizia corectă.

Analiştii Prima Sport au confirmat arbitrul

”Părerea mea nu este că îl calcă. El merge pe genunchi, de la genunchi în jos se duce şi îl calcă până pe gleznă. Până la urmă nu este intensitate. El în încercarea să recupereze mingea îl calcă cu crampoanele.

Este o imprudenţă, dar nu trebuie să stăm să se întâmple ceva rău ca să dăm cartonaş roşu. Nu trebuie aşteptat să i se rupă ceva (n.r.- jucătorului faultat) ca să dăm un cartonaş roşu. E bine că nu a fost intenţie, dar este un atac extrem de periculos!”, a subliniat George Galamaz, în cadrul emisiunii ”Fotbal Show”, în exclusivitate pentru Prima Sport 1.

”Intervenţia nu are intenţie, intensitate, dar e foarte periculoasă. Eu aş fi dat roşu!”, a completat şi Adrian Falub.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele